SON HABERLER

İntizar: “Mustafa Ceceli evimin içine kamera koydurarak, kanunlar önünde büyük suç işlemiştir. Beni bu şekilde itibarsızlaştıramaz!”

İntizar, Sinem Gedik ile ilgili hakkında çıkan iddialarla ilgili “ Mustafa Ceceli evimin içine kamera koydurarak, kanunlar önünde büyük suç işlemiştir. Beni bu şekilde itibarsızlaştıramaz!” dedi.

Mustafa Ceceli, eski eşi Sinem Gedik’e çocukları Arın Ceceli’nin velayetini almak için İntizar arasında ilişki olduğunu iddiasıyla dava açtı. İntizar’ın birlikte çalıştığı plak şirketi Poll Production, dava haberinin ardından “Kendisi hakkında çıkan haberleri üzüntü ve şaşkınlıkla okuduk” açıklaması yaparak sözleşmeyi feshetti.

İntizar, dava dosyasına “delil” olarak, İntizar’ın evine yerleştirttiği kamera görüntülerini koyan Mustafa Ceceli’nin kanunlar önünde büyük suç işlediğinin altını çizdi.

Beni bu şekilde itibarsızlaştıramaz!

Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı’ya konuşan İntizar, “Mustafa Ceceli benden intikam almaya çalışıyor, benim arkamda büyük güçler yok. Beni bitirmeye çalışıyorlar, lütfen insanlar beni korusun” diyerek dayanışma çağrısında bulundu:

“İnsanların bedenleri, ruhları, mahremiyetlerine dil uzatılması ahlaksızlık, namuzsuzluk, edepsizlik ve bel altı vurmaktır. Boşanalı bir buçuk yıl oldu ve eşinden kendi isteyerek boşandı. Bir başkasıyla evlendi. Boşanması ve yeni evliliği sürecinde prestiji, güvenilirliği kamuoyu önünde kayboldu. İstediği çevrelere giremedi. Şimdi bu konular üzerinden kendini aklamaya çalışıyor. O konular son derece bağımsız konulardır. Beni bu şekilde itibarsızlaştırmaya çalışamaz! Üstelik kanunlar önünde büyük suç işliyor. Evin içine kamera koyuyor. Sen evin içine nasıl kamera koyarsın? Üstelik o görüntülerde yayın yasağı var. Eski eşi Sinem Gedik ona dava açtı.”

“Bu süreçte Mustafa’yı sildim, Sinem’e hep destek verdim. Çünkü çok yaralanmıştı ve üzgündü. Bu yüzden intikam almaya çalışıyor. Tek derdi bu. Bir adam evladının annesini böyle bir iddiayla zor duruma düşürür mü? Ben yırtık, çirkef, edepsiz, çığırtkan biri değilim. Hiçbir konuda şov yapmam! Olaylar karşısında haksız da olsam hep susar, başımı öne eğerim. Tanıyanlar bilir; yalnızım, garibanım. Kimseye kötülük etmedim. Arkamda büyük güçler yok. Beni bitirmeye çalışıyorlar. Lütfen insanlar beni korusun. Çok kötüyüm.”

Daha önce de homofobik paylaşımlardan bulunan Poll Production’un sahibi Polat Yağcı ise instagram hesabından İntizar ile tüm çalışmaların iptal edildiğini duyurdu.

 

Bizler de bugünden sonra Poll Production ile çalışacak olanları büyük üzüntü ve şaşkınlıkla takip edeceğiz.