SON HABERLER

“Cinsiyet Devrimi” belgeseli İzmir’de seyirciyle buluşuyor!

Eşit Şerit Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları ve Buca Kent Konseyi Eşitlik Meclisi, “Cinsiyet Devrimi” belgeselini seyirciyle buluşturuyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Eşit Şerit Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları ve Buca Kent Konseyi Eşitlik Meclisi, “Cinsiyet Devrimi” belgeselini seyirciyle buluşturacak.

Katie Couric Amerika’ya giderek alanında önde gelen bilim insanları, cerrahlar ve uzmanlarla cinsiyet kimliği üzerine soruları cevaplıyor. Hızlı bir şekilde değişen dünyada hayatlarını ve vücutlarını çizginin ötesine koyan sıradan insanlarla konuşuyor. Bu özel belgeselde bilimin, politikanın ve kültürün cinsiyet kimliği üzerindeki rolü inceleniyor ve mücadele, anlayış, cehalet ve sevgi üzerine hiç anlatılmamış hikayeler ekranlara geliyor.

17 Kasım Cuma günü saat 18:00’de Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek gösterime; Konak’tan 304 ve 104, Bornova’dan 415, Üçyol’dan 490, Fahrettin Altay’dan 671 nolu otobüslerle “Dokuz Eylül Eğitim Fakültesi” durağında inerek ulaşabilirsiniz.

Gösterim ücretsiz ve herkesin katılımına açık olacak.

Etkinliğin Facebook sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

 Kaynak: Kaos GL