SON HABERLER

Doktor Cihan Aksoy cinsel istismarı meşrulaştıran sözleri sonrası NTV’den kovuldu

Hayat paylaşınca güzelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on Tumblr
Tumblr
0Print this page
Print
Email this to someone
email

Show TV’de katıldığı ‘Zahide Yetiş’le programında kız çocuklarına dair cinsel istismarı meşrulaştıran “11 yaşındaki kızlar çıtır olur” ifadesini kullanan Dr. Cihan Aksoy’un NTV’deki programına son verildi.

Show TV’de yayınlanan ‘Zahide Yetiş’le adlı sabah programına konuk olarak katılan Dr. Cihan Aksoy, gelen bir soru üzerine kız çocuklarına yönelik cinsel istismarı meşrulaştırıcı “11 yaşındaki kızlar çıtır olur” ifadesini kullanmıştı.

Kız çocuklarına yönelik cinsel istismarı meşrulaştıran bu ifadelerin büyük tepki toplamasının ardından  Aksoy’un NTV’de sunduğu ‘Canım Doktor’ programına son verildi.

Ne olmuştu?

Show TV’deki ‘Zahide Yetiş’le adlı programda sunucu Zahide Yetiş, Dr. Cihan Aksoy’a “Seyircimiz 11 yaşındaki kızının dizlerinden çıtırdama sesi geldiğini söylüyor. Ama Hocam 11 yaşında kızım demişler de bizim de dizlerimizden geliyor zaman zaman… Neden?” şeklindeki bir soru yöneltmişti.

Bunun üzerine Aksoy, “11 yaşındaki kızlar çıtır olur. Sen de çıtırsın herhalde” yanıtını vermişti.

Bu sözler karşısında gülümsemekle yetinen Zahide Yetiş, başka herhangi bir tepki vermemişti.

Kaynak: Gazete Karınca

 

Hayat paylaşınca güzelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on Tumblr
Tumblr
0Print this page
Print
Email this to someone
email

Leave a comment

Your email address will not be published.


*