SON HABERLER

Homofobik Akit, LGBTİ farkındalık haftası düzenleyen Robert Koleji’ni hedef gösterdi

Robert Koleji, öğrencilerinin LGBTİ farkındalığını arttırmak için hazırladığı etkinlikler nedeniyle homofobik Yeni Akit tarafından hedef gösteriliyor. Kolejin düzenlediği etkinlikler “Robert Kolejinde Sapkınlık” başlığıyla servis edildi.

Yeni Akit’ten Faruk Arslan, Robert Koleji’ni  “liselilere hafta boyunca homoseksüellik aşılayacaklar”, “ahlaksız filmler” izletecekler ifadeleriyle hedef gösterdi. Homofobik Yeni Akit’in çalışanı Faruk Arslan, “Müslüman Türk toplumunun genetik kodlarıyla” oynandığı, bu kişilerin “şer güçleri” olduğu ve okullara “gay-lezbiyenlik sapkınlığı enjekte” edildiği gibi anlamsız, nefret dolu ve tuhaf cümlelerle Robert Koleji’ni sapkın olarak suçladı.

Etkinliği düzenleyen iki öğretmenin isimlerine de yer veren Faruk Arslan, yalnızca okulu değil öğretmenleri de “ahlaksız” ve “sapkın” olarak işaretledi. Ayrıca Yeni Akit’ten Arslan köşesinde, bu etkinliklerin Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onay alınmadan yapıldığı öne sürerek, Robert Kolejindeki bu etkinlikleri “eşcinsellik hastalığını topluma normal bir insani durum gibi yansıtan sapkınlar korosu” olarak lanse etti.

Homofobik Yeni Akit ve “yazar” kadrosu LGBTİ’leri sapkın olarak sunmakta kararlı. Bu nefret ve ayrımcılık dolu haberinde Akit, Robert Koleji’ni “kökü dışarıda” olarak tanımlayarak homofobi ve ırkçılığı aynı yazı içinde muhafaza etmeyi başarmış.

Öğrencilerinin LGBTİ farkındalığını attırmak ve LGBTİ öğrencilerini güçlendirmek için Robert Koleji’nin sunduğu imkân ve eğitimler toplumsal huzura ve barışa katkı sunarken; Akit ve türevi müsveddelerin uğruna mücadele ettikleri tek şey kendi siyasi çıkarları için göze aldıkları karmaşa ve büyüttükleri nefret.

Onlar devam etsin… Biz de nefret değil sevgi kazanacak demeye devam edeceğiz…

Kaynak: Kaos GL