SON HABERLER

Freddie Mercury’nin hayatı “Bohemian Rhapsody” şarkı adıyla film oluyor

Efsanevi rock grubu Queen’in solisti Freddie Mercury’nin hayatı ve müzik kariyeri, grubun ünlü şarkısı ‘Bohemian Rhapsody’nin ismiyle film oluyor.

Freddie Mercury’nin hayatı, solisti olduğu efsanevi rock grubu Queen’in dünyaca ünlü şarkısı ‘Bohemian Rhapsody’nin ismiyle film oluyor.

Mercury’nin yaşadığı evde, Queen’in yaşayan üç üyesinin desteğiyle çekilen film, Aralık 2018’de gösterime girmesi bekleniyor.

Gitarist Brian May ve davulcu Roger Taylor, filmin Mercury’nin solo şarkılarından ve Queen’in şarkılarından oluşan müzik içeriğini hazırlayacak.

Filmde Freddie Mercury’yi Mr. Robot, Hız Tutkusu, Müzede Bir Gece filmleriyle tanınan Mısırlı aktör Rami Malek canlandıracak.

Bohemian Rhapsody’nin öyküsü, Queen’in ‘We Will Rock You’ ve ‘Radio Ga Ga’ gibi dünyaca ünlü şarkılarıyla Londra’daki Wembley Stadyumu’ndaki ve televizyonları başındaki milyonları etkilediği 1985’te Live Aid yardım konseri etrafında kurulacak.

Filmde Mercury’nin grubun en ünlü zamanlarından, AIDS olduğunu açıkladıktan bir gün sonra, 45 yaşındayken hayatını kaybettiği döneme kadarki öyküsü anlatılacak.

Kaynak: Gazete Karınca