SON HABERLER

Pembe Hayat’tan LGBTİ Mahpuslara Yeni Yıl Kutlaması

Dilek İnce Giysi Bankası, LGBTİ mahpuslara ve ihtiyacı olan LGBTİ’lere giysi yardımında bulunmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

20 Kasım 2014 tarihinden bu yana ihtiyacı olan bireylere Dilek İnce Giysi Bankası aracılığıyla giysi yardımında bulunan Pembe Hayat; çeşitli illerdeki cezaevlerinde kalan LGBTİ mahpusların yeni yıllarını kutlamak için bir etkinlik organize etti. Etkinlik kapsamında Pembe Hayat çalışanları, stajyerleri ve gönüllüleri bir araya gelerek Dilek İnce Giysi Bankası yardımıyla yaklaşık 100 LGBTİ mahpus için 40 kargo hazırladı.

LGBTİ mahpuslarla düzenli olarak mektuplaşan Pembe Hayat, iletişimde olduğu mahpuslara yılbaşı kartları da gönderdi.

 

Dilek İnce Giysi Bankası Hakkında

2014 tarihinde kurulan Dilek İnce Giysi Bankası bir dayanışma ağı çevresinde, gönüllülerin yardımları ile ilerlemektedir.

Derneğimize ulaşan ve başka kurum/kuruluşların derneğe ilettiği mektuplar doğrultusunda gönüllülerden gelen temiz, kullanılabilir kıyafetler, LGBTİ bireylere, mültecilere ve mahpus LGBTİ’lere, ihtiyaçlarına yönelik yardımda bulunuyor.

Sizler de Dilek İnce Giysi Bankası’na bağışta bulunmak isterseniz Pembe Hayat LGBTT Dayanışma Derneği ile iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: Pembe Hayat