SON HABERLER

İstanbul Beyoğlu’nda Trans Kadın bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürüldü

Hayat paylaşınca güzelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on Tumblr
Tumblr
0Print this page
Print
Email this to someone
email

İstanbul’un Beyoğlu semtinde oturan Esra Ateş isimli trans kadın, sabah saatlerinde yaşadığı apartmanın önünde bıçaklanarak öldürüldü.

Pembe Hayat’ın haberine göre, Beyoğlu’nda yaşayan ve seks işçiliği yapan Esra isimli trans kadın, gece saatlerinde apartmanın önünde müşterisi ile tartışmaya başladı. Olayın büyümesinin ardından trans kadın, üç yerinden bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürüldü. Olay yerine gelen kolluk kuvvetleri ve olay yeri inceleme ekibi konuyla ilgili inceleme başlattı ve delil incelemesi yaptı. Savcı incelemesinin ardından Esra’nın cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı. Olay yeri çevresinde bulunan güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından katil gözaltına alındı. Katilin üzerinde Esra’nın cep telefonunun bulunmasının ardından savcılığa sevk edildi.

DAHA ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Olayın duyulmasının ardından Esra’nın arkadaşları olay yerine gitti. Pembe Hayat’ın iletişime geçtiği bir arkadaşı, trans kadının birkaç gün önce de saldırıya uğradığını belirtti. Yaşadığı binada ise daha önce yine böyle bir olayın yaşandığını ekledi.

Kaynak: Evrensel

Hayat paylaşınca güzelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on Tumblr
Tumblr
0Print this page
Print
Email this to someone
email

Leave a comment

Your email address will not be published.


*